Op 20 april komt God of War uit voor de PlayStation 4. De game van Sony Santa Monica is hiermee de eerste grote PS4 exclusive van 2018 en het lijkt erop dat het spel een echte system-seller kan gaan worden. Een bundel met een console en de game uitbrengen zou dus geen gek idee zijn, maar hier heeft Sony tot op heden nog niets over gemeld.

Toch hebben we nu mogelijk een eerste aanwijzing. De Bulgaarse retailer Ozone heeft namelijk uit het niets een God of War PlayStation 4 Pro bundel in het assortiment opgenomen. De bundel is inmiddels alweer verwijderd van de website, maar de afbeelding hieronder laat zien hoe de bundel zichtbaar was.

Er was verder geen gedetailleerde omschrijving te zien, maar de afbeelding van de doos (die er in de praktijk waarschijnlijk anders uit zou komen te zien) laat zien dat het om een Limited Edition bundel gaat van een zwarte PS4 Pro met 1TB opslagruimte, met daarbij uiteraard een exemplaar van God of War.

Zoals gezegd heeft Sony nog niks aangekondigd omtrent een God of War PS4 bundel, dus beschouw de bovenstaande informatie voorlopig als gerucht. Het zou natuurlijk wel een logische zet zijn van Sony om een console bundel met God of War uit te brengen, nietwaar?