Tegen het einde van 2016 kwam XCOM 2 ook uit voor de PlayStation 4 en Xbox One, nadat het spel eerder dat jaar al op de PC verscheen. De strategiegame van ontwikkelaar Firaxis Games werd na de release goed ondersteund met diverse uitbreidingen. De game en alle uitbreidingen worden nu ook gebundeld in één collectie.

Firaxis Games heeft namelijk aangekondigd dat de XCOM 2 Collection nu verkrijgbaar is voor de PC, maar dat deze uitgave van de game binnenkort ook zal worden uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een concrete releasedatum voor de consoleversies werd niet genoemd, dus wanneer de collectie precies uitkomt voor de PlayStation 4 is nog onduidelijk.

De XCOM 2 Collection bundelt de volledige game met diverse uitbreidingen. Zo zit de grote ‘War of the Chosen’ DLC bij deze collectie inbegrepen. Daarnaast bevat de collectie nog vier kleinere DLC pakketten: Resistance Warrior Pack, Anarchy’s Children, Alien Hunters en Shen’s Last Gift. Al deze uitbreidingen voegen bij elkaar onder andere nieuwe facties, vijanden, klassen, missies en customization items toe.

Meer weten over XCOM 2? Lees dan hier onze review, waarin wij de game met een mooi cijfer beloonden. Ook de War of the Chosen uitbreiding viel bij ons in de smaak. De review daarvan check je hier.