Sony heeft een nieuwe, verbeterde versie van de Gold Wireless Headset aangekondigd. De headset heeft dezelfde features als de oude Wireless Stereo Headset 2.0, maar is qua design net iets veranderd, zo laat Sony weten.

Naast het algehele design, zijn ook de over-ear oorkussens vernieuwd. Hierdoor moet deze nieuwe headset nog een stuk comfortabeler zijn, aldus Sony. Daarnaast beschikt de nieuwe Gold Wireless Headset over twee verborgen noise-cancelling microfoons, voor zeer heldere communicatie met andere spelers.

Verder beschikt deze nieuwe headset net als zijn voorganger over 7.1 virtual surround sound. De headset wordt geleverd met een 3.5mm audiokabel, waardoor de koptelefoon volgens Sony ook uitermate geschikt is voor gebruik met PlayStation VR en mobiele apparaten. Het nieuwe design van de headset zorgt er sowieso voor dat het dragen ervan nog comfortabeler is wanneer je de headset samen met PlayStation VR gebruikt.

Sony laat weten dat de nieuwe Gold Wireless Headset binnenkort verkrijgbaar zal zijn in Europa, maar wanneer precies is nog onduidelijk. De Amerikaanse tak van Sony laat in ieder geval weten dat de headset daar nog deze maand zal verschijnen. Een prijs in euro’s is ook nog niet bekend, maar in de Verenigde Staten zal de headset voor $99,99 te koop zijn.

Hieronder kun je nog enkele foto’s van de nieuwe Gold Wireless Headset bekijken.

blank

blank

blank