Eerder kon je al lezen dat Call of Duty 2018 waarschijnlijk Black Ops 4 is. Dit naar aanleiding van een tweet van Marcus Sellars die een zelfverklaard maar enigszins betrouwbare industrie-insider is. Dit is tot Activision de aankondiging doet natuurlijk een gerucht, maar dit gerucht wordt nu wel sterker.

Eurogamer komt met een follow-up artikel naar aanleiding van de tweet(s) van Sellars en zij melden dat meerdere bronnen aan hun hebben gemeld dat Black Ops 4 inderdaad de Call of Duty voor dit jaar is. Niet geheel verrassend is Treyarch de ontwikkelaar van deze game, iets wat min of meer een feit is. Dit aangezien zij dit jaar aan de beurt zijn en Black Ops hun subfranchise is.

Dat is niet het enige nieuws, want ook dook er een gerucht op over nieuwe Crash Bandicoot games. Eurogamer heeft dat eveneens weten te bevestigen, althans, dat er een nieuwe game komt rondom dit icoon.

Activision wilde niet reageren op Eurogamer toen zij navraag deden. Tot Activision officieel een aankondiging doet is het afwachten, dus neem het met een korreltje zout.