Gravel zal op 27 februari in de winkels liggen voor de PlayStation 4 en na de release zal Milestone de game verder uitbreiden met nieuwe content. Deze content zal los te koop worden aangeboden, maar ook is er een optie tot een Season Pass.

Deze Season Pass geeft recht op 5 pakketten met extra content en dat levert de game in totaal 12 nieuwe voertuigen, 10 checkpointtracks, 3 Wild Rush circuits en 2 Off-Road carrière evenementen op.

Ook zal er gratis content verschijnen in de vorm van nieuwe voertuigen. De eerste twee voertuigen die gratis beschikbaar worden gesteld zijn de ‘Bowler Bulldog’ en de ‘Acciona’. Op andere gratis DLC komt de ontwikkelaar later terug.

  • Bowler Bulldog: Deze DLC is speciaal bedoeld voor liefhebbers van vierwielaandrijving en biedt toegang tot het eerste, exclusieve voertuig dat vanaf 7 maart gratis te downloaden is. The Bulldog is één van de nieuwste creaties van het Britse Bowler. Deze krachtpatser maakt je off-road-ervaring nog spannender en meeslepender. Het perfecte voertuig om je kunnen mee te bewijzen!
  • Acciona: Als je denkt dat een elektrische motor een beperking is, zal dit verbluffend krachtige voertuig je snel van gedachten doen veranderen.Acciona, het eerste en enige elektrische voertuig dat meedoet aan de zwaarste off-road-races ter wereld, pronkt met al zijn “energie” in de Gravel-races. Acciona is vanaf 21 maart te downloaden.

Afsluitend liet Milestone nog weten dat er naast een gewone editie ook nog een Special Edition uitkomt. Deze editie bevat naast de game ook gelijk de Season Pass. Details over prijzen voor de Season Pass, Special Edition en losse DLC zijn nog niet bekendgemaakt.