TGS 10: PlayStation 3 is 38 miljoen keer verkocht

Bij de release van de PlayStation 3 ging het helaas niet goed met de verkoopcijfers en maakte Sony zelf verlies op elke PS3 die er verkocht werd. Sony PlayStation is al een tijdje bezig met hun inhaalslag met games zoals Uncharted 2, God of War 3, Heavy Rain en aankomende toppers zoals Killzone 3 en Gran Turismo 5.

Sony Computer Entertaiment heeft afgelopen persconferentie van TGS 2010 de laatste verkoopcijfers uit de doeken gedaan. De PlayStation 3 is wereldwijd een goede 38 miljoen keer verkocht waaronder vijf miljoen in Japan zelf. De PS3’s kleine draadbare broertje, de PlayStation Portable, ging reeds 65 miljoen keer over de toonbank.

Met deze stijgingen kunnen we dus zeker zeggen dat Sony PlayStation helemaal terug is in de consolewars en met deze verkopen nog zeker kans heeft om deze te winnen.

 1.    96 XP
  BOMBERBAY-7's avatar

  Sony is een miljarden business.

 2.    21 XP
  rubbereend's avatar

  @BOMBERBAY-7: Je meent het…

 3.    120 XP
  vgamer's avatar

  Goed voor hen. Misschien dat we er iets van terugzien als gebruikers… Hopen kan altijd :O

 4.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  De WII die je tegenwoordig bij een pakje boter krijgt halen ze toch nooit meer in, maar als Nintendo met een nieuwe WII-2 komt, moet deze wel een stuk meer power hebben dan de PS3 en niet al te veel meer kosten dan de PS3 :)anders redden ze het niet met hun WII-2 🙂

 5.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  draadbare -> draagbare

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @vgamer: in welke vorm bedoel je dan?

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  @rubbereend: HAHAHA

 8.    162 XP
  ramon284's avatar

  “consolewars”…ik denk niet echt dat sony daar in zit…dat is gewoon iets wat achterlijke kinderen over ruzieen als ze niks te doen hebben op het internet…