De BTW-actie van MediaMarkt bleek niet zo’n heel groot succes voor gamers en kende dit keer veel negatieve publiciteit. Maar als er één actie is waar we eigenlijk als gamer allemaal wel blij van worden, dan is het de 3 halen 2 betalen actie wel. Vaak scoor je hier mooie games voor een relatief lage prijs en hopelijk zit er voor jullie ook dit keer weer het nodige aan mooie keuzes tussen.

Voor het volledige aanbod van PlayStation 4 games check je deze pagina op de MediaMarkt website. Uiteraard vallen PS4 games ook te combineren met bijvoorbeeld Xbox games of Nintendo games. De actie is vrij simpel, want je koopt drie games, maar hoeft maar voor twee games te betalen. De goedkoopste game is degene die je gratis krijgt en er zit geen limiet op de prijs. Kies jij dus drie games uit van bijvoorbeeld 50 euro, dan krijg je één game ter waarde van 50 euro gratis. Het fijne aan deze actie is ook dat gloednieuwe games niet uitgezonderd zijn, alles doet dus mee.

Wij krijgen geen geld van MediaMarkt voor dit bericht, maar mocht je via onze link iets aanschaffen, dan ontvangen wij over het bestelbedrag hier een klein percentage van. Voor ons erg handig om de site in leven te kunnen houden.