De dag van de liefde is aangebroken! Geheel in de romantische sferen geven we vandaag in samenwerking met Startselect 4 keer een PlayStation Plus abonnement voor 3 maanden weg. Daarmee kan je dus een kwartaal lang online gamen én bijna 20 games gratis downloaden en spelen via de Instant Game Collection.

Wat moet je doen om kans te maken op deze mooie Valentijnsdag prijs? Vertel in een mailtje wie je op een romantische manier met een PlayStation Plus tegoed van 3 maanden wil verrassen. Is het je vriendin, vrouw, vriend of man…? Maak er wat moois van!

Het mailtje met jouw romantische verhaal kan je naar ons opsturen en volg daarbij zoals altijd de onderstaande stappen. Die vier leukste verrassingen zullen we belonen met een kwartaaltegoed die we per mail zullen toesturen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Valentijnsdag'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Startselect zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 18 februari 2018. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Startselect.