Nadat de release van Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy een groot succes is gebleken, lijkt het erop dat het weer begint te kriebelen bij Activision wat betreft remasters. Zo doet een nieuw gerucht lijken dat ook Spyro the Dragon een trilogie krijgt. Een Spyro the Dragon trilogie met het eerste deel; Spyro the Dragon, alsook Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon, zou namelijk onderweg zijn naar de PlayStation 4.

Dit meldde Kotaku UK gisteren en men meldde er tevens bij dat het hier zou gaan om een tijdelijke exclusiviteit voor de PS4, die een jaar zou moeten duren. Dezelfde exclusiviteit zou ook van toepassing zijn op Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy, die mogelijk in 2018 ook naar andere platformen geport wordt.

Volgens het gerucht zou de trilogie remaster van Spyro the Dragon in maart officieel worden aangekondigd. De games zouden vervolgens in het derde kwartaal van dit jaar voor de PS4 moeten verschijnen, aldus de bronnen.

De studio die bezig is met de geruchtmakende remaster trilogie is Vicarious Visions, dezelfde studio die ook werkte aan Crash Bandicoots terugkeer. Voor nu nemen we dit gerucht met een korrel zout, al klinkt het niet heel onwaarschijnlijk.