Nieuwe Extinction video laat je meer zien over alles wat de game te bieden heeft

Eind januari konden we melden dat de game Extinction was voorzien van een releasedatum, namelijk 10 april. Om iedereen een betere indruk van de game te geven, heeft ontwikkelaar Iron Galaxy nu een nieuwe video vrijgegeven. Deze video draait om alle features die in de spectaculaire game aanwezig zijn.

Zo wordt er onder andere ingegaan op het verhaal van Extinction. In het spel draait het om Veil, het laatste lid van de Orde van de Sentinels, de enige die de wereld kan beschermen tegen de Ravennii, reusachtige orks.

Ook de combat komt in deze video aan bod. Om de Ravenii te verslaan, moet je Rune Energy verzamelen. Deze energie krijg je door kleinere vijanden te verslaan. Behalve simpele aanvallen, bevat Extinction ook wat complexere aanvallen die je kan gebruiken, zoals cancels, combo’s in de lucht en knockdown aanvallen.

De video illustreert alles aan de hand van gameplay beelden, dus check het hieronder zeker even.

Boxshot Extinction

Extinction

Releasedatum:
10-04-2018
Genre:
Actie
Uitgever:
Maximum Games
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    2205 XP
    Nasislike's avatar

    Hahaha briljant! De eerste frame van de trailer ook echt. “Geen microtransacties”. Helder. Duidelijk. Mooi!

  2.    55 XP
    Deepground's avatar

    Ben benieuwd of er een interessante skill tree aan toegevoegd is. En er qua battle engine nog iets van timing en inzicht bij komt kijken. Alleen combo’s en armpje, beentje, nekje afhakken lijkt me nogal monotoon na een poosje.

Review: Extinction
Kom meer te weten over het verhaal van Extinction in nieuwe trailer
Extinction voorzien van releasedatum