Portal 2 Releasedatum gelekt?

Voor velen was het een ontzettend grote verrassing toen Gabe Newell van Valve tijdens de persconferentie van Sony op het podium verscheen samen met de bevestiging dat Portal 2 ook zal verschijnen op de PlayStation 3 en hij liet ons de eerste gameplay beelden zien van deze langverwachte game. Sinds die aankondiging hebben we vooral veel gameplay beelden te zien gekregen over de Story mode en de Coop mode in de game. Over de releasedatum was weinig bekend gemaakt, we wisten enkel dat de game “ergens in 2011” zal gaan verschijnen.

Nu heeft de populaire gameshop Game Mania de game op hun site gezet om hem te kunnen pre-orderen en hebben ze de game ook een releasedatum gegeven. Volgens Game Mania zou Portal 2 namelijk al vanaf 2 Februari 2011 al bij hun in de winkelrekken liggen. Of 2 Februari de releasedatum wordt van Portal 2 is nog vrij onzeker en we zullen waarschijnlijk ook nog moeten wachten op een officiële aankondiging van Valve zelf.

Portal 2 Release

 1.    515 XP
  Dead-M's avatar

  Ehm, vraagje, er staat 11/02/2011
  Hoe komen jullie/je dan bij 2 februari o.O
  11 februari 2011 neem ik aan :’)

  en, who knows, wacht wel tot t officieel wordt aangekondigd 🙂

 2.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  @Dead-M: Het is al tijdens de gamescom officieel aangekondigd 😛 en de datum was 9 februari voor europa d8 ik. maarja we zullen zien

 3.    25 XP
  Yakkie1's avatar

  Oud nieuws? Was waarschijnlijk al 2 weken geleden gekend.

 4.    515 XP
  Dead-M's avatar

  @Patrick.G: Sorreh xd
  ik volg het nieuws niet zo ? ;d
  maar, als het officieel is aangekondigd, dan kan het toch niet gelekt zijn? XD

 5.    1919 XP
  ddvos's avatar

  maakt mij niet uit wanneer hij komt hopelijk zo snel mogelijk ik ga hem zowie zo kopen