Oorspronkelijk had de Season 2 Battle Pass al afgerond moeten zijn, maar Epic Games kondigde aan deze te verlengen met een aantal dagen. Met nog een dag over voor de huidige Battle Pass, zal je je misschien afvragen hoe het zit met de Season 3 Battle Pass. De ontwikkelaar heeft daar nu de eerste details over vrijgegeven.

Allereerst kan je nog meer skins en dergelijke verdienen. De Battle Pass is namelijk geen 70, maar 100 tiers groot deze keer. Het is volgens de ontwikkelaar wel zo gemaakt dat het je evenveel tijd kost om alles te halen als bij de voorgaande Battle Pass. Dus voor evenveel speeltijd meer loot krijgen klinkt dus al goed. Qua tijd zul je tussen de 75 en 150 uur kwijt zijn wil je alles halen.

Daarnaast worden er Weekly Challenges toegevoegd. Deze werken iets anders dan de Daily Challenges. Deze kan je wanneer je wilt voltooien en er zit dus minder tijdsdruk achter dan dat bij de Daily Challenges het geval was. Ook maakt het niet uit op welk moment je de Battle Pass koopt. Alle Weekly Challenges blijven alsnog beschikbaar. Je kunt er vier van de zeven voltooien. Waarom niet alle zeven, is niet helemaal duidelijk.

Het thema voor de derde Battle Pass lijkt ruimtevaart te zijn. Dat blijkt uit een afbeelding waarop een skin van een astronaut getoond wordt. Season 3 Battle Pass gaat later deze week van start. Wanneer precies is nog niet bekend.