De laatste uitbreiding die onderdeel is van de Premium Pass, genaamd Apocalypse, heeft zojuist een trailer gekregen van EA. Met deze uitbreiding wordt de game verreikt met de nieuwe maps Passchendeale, Caporetto, River Somme, Razor’s Edge en London Calling.

Verder komt de uitbreiding ook met enkele nieuwe wapens, zoals een Meat Cleaver (hakmes voor vlees), RSC SMG, AA Rocket Gun en de Revolver MK VI. Qua voertuigen ontvangen spelers een nieuw vliegtuig, namelijk de Hansa Brandenburg GI.

In de nieuwe trailer zie je de intense sfeer die Apocalypse zal brengen, de Eerste Wereldoorlog was immers genadeloos en dat brengt men maar al te goed over met deze nieuwe uitbreiding.

Concept interpretaties van de nieuwe maps alsook de nieuwe trailer check je hieronder. De uitbreiding is vanaf 20 februari verkrijgbaar.

20 februari nadert snel, en er zijn nog veel meer redenen om enthousiast te zijn over Battlefield 1 Apocalypse. Mis het niet, profiteer van de actie voor Battlefield 1 Premium Pass en krijg toegang tot Battlefield 1 Apocalypse en alle eerder uitgebrachte uitbreidingen. Als je helemaal nieuw bent in Battlefield 1, is er nog een actie die je wilt bekijken – je krijgt het basisspel en alle Battlefield 1 Premium Pass-content in één pakket, momenteel met korting in Battlefield 1 Revolution.

blank

blank

blank

blank