Het is al weer een tijdje stil rondom de nieuwe Play, Create, Share game van Sony. Dan heb ik het natuurlijk maar over één game, namelijk LittleBigPlanet 2. Een hele tijd geleden konden we je melden dat de mensen die in de Verenigde Staten woonden een erg toffe collector´s edition van LittleBigPlanet 2 konden pre-orderen.

Echter dook hier bij menig Europese LittleBigPlanet fan de vraag op: komt hij ook uit in Europa?  Sony Computer Entertainment Europa liet later weten dat wij Europeanen gelukkig een collector´s edition van LittleBigPlanet 2 zullen kunnen aanschaffen.

Nu hebben we een nieuwtje over deze collector´s edition voor je. We hebben van een persoon gehoord die aanwezig was bij Room 299 dat een medewerker van Sony hem liet weten dat de Europese collector´s edition anders zal zijn dan die van de Verenigde Staten. Media Molecule heeft nog niet gereageerd op dit bericht.

@ThijsWTF The CE in the Netherlands WON’T be the same as the US one. I asked a Sony guy. Fair chance this goes for the entire Europe region.less than a minute ago via Seesmic Desktop