Vandaag hebben we weer een leuke nieuwe actie voor jullie! In samenwerking met Ubisoft mogen we namelijk vijf keer een set van twee kaarten weggeven voor de Far Cry 5 liveshow. Deze show zal op donderdagavond 8 maart gehouden worden in de Vue bioscoop te Hilversum.

Tijdens deze show zal Ubisoft gloednieuwe gameplay van de game laten zien in de Dolby Cinema zaal voor de beste ervaring. Rondom deze gameplay vertoning bouwt Ubisoft een mooie show en alle aanwezigen maken automatisch kans op mooie prijzen.

Praktische details

Locatie: Vue bioscoop, Hilversum
Datum: 8 maart 2018
Inlooptijd: 18:30 uur
Start show: 19:00 uur
Einde show: 21:00 uur

Zin om hier met een vriend of vriendin heen te gaan? Dat kan! Het enige wat je even moet doen is ons via de mail laten weten dat jij hier heel graag bij wilt zijn. Voordat je meedoet, check wel eerst even je agenda of je op de genoemde datum en tijdstippen kan. Is je agenda leeg? Doe dan vooral mee en geniet over twee weken van een leuke show!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Far Cry 5'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 28 februari 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.