Om meer openheid van zaken te geven aan de Destiny 2 community wat betreft de ontwikkeling, beloofde Bungie beter te gaan communiceren. Dat deden ze drie weken geleden door middel van een roadmap uit te brengen, die een indicatie gaf van wat er allemaal aan zat te komen voor de game.

De disclaimer was echter wel dat de voorlopige plannen zouden kunnen veranderen, omdat de ene ontwikkeling sneller gaat dan de ander. Dat is nu ook het geval, want Bungie heeft de eerder gepubliceerde roadmap van een update voorzien.

Hieruit blijkt vooral dat een aantal features worden uitgesteld. Als je op de bovenstaande afbeelding klikt, dan zie je de huidige roadmap. Als je geen zin in vergelijken hebt, hieronder een kort overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

  • Prestige Nightfall Challenge Cards V1 – New for 27th February
  • Exotic Repetition Reduction – Postponed until 27th March
  • Nightfall Strike Unique Rewards – Postponed until 27th March
  • Companion Vendor Viewing – Postponed until 27th March
  • Exotic Weapon/Armor Sandbox Changes – Postponed until May
  • Mod System Improvements – Delayed until after 1.2.0 in May

Sommige punten laten dus wat langer op zich wachten. Er is echter ook goed nieuws te melden, Bungie zal namelijk de Rumble modus toevoegen aan de wekelijkse Crucible rotatie, alsook de Mayhem modus. Beide modi worden met update 1.1.4 toegevoegd, die update staat gepland voor 27 maart. Verder is Bungie nog van plan om ook Doubles terug te brengen, maar wanneer is nog niet bekend.