Momenteel bevat Overwatch in totaal 26 verschillende speelbare personages. Er is tot op heden nog niets bekendgemaakt over een volgende hero, maar mogelijk heeft Blizzard Entertainment nu een eerste hint naar een nieuw personage gegeven.

Op het officiële Twitter-account van Overwatch is namelijk een mysterieus en cryptisch bericht geplaatst. Het bericht laat een verslag zien van een missie. Het verslag is geschreven door Ana Amari, één van de heroes die speelbaar is in de game. In het verslag van de missie, genaamd White Dome, worden nog andere personages genoemd die al aanwezig zijn in de game, namelijk Reinhardt en Torbjörn.

Er staat echter ook een naam genoemd die we nog helemaal niet kennen. Het gaat om een personage genaamd Emre Sarioglu. Aangezien deze naam nog nooit eerder voor is gekomen, zou het zomaar eens kunnen zijn dat we hier te maken hebben met de 27ste hero voor Overwatch.

Het is natuurlijk afwachten of dit ook echt het geval is, maar Blizzard heeft eerder al eens op een vergelijkbare manier gehint naar nieuwe heroes. Zodra het nieuwe personage officieel wordt onthuld, lees je het uiteraard hier op PSX-Sense.