Eind vorig jaar liet Square Enix meer weten over de plannen rond extra content voor Final Fantasy XV. De studio meldde toen dat er nog drie verhalende uitbreidingen op de planning stonden. Al deze drie episodes zouden dit jaar moeten verschijnen. Nu lijkt het erop dat deze plannen alweer veranderd zijn.

Hajime Tabata en Takefumi Terada van Square Enix hebben nu namelijk aangegeven dat er nog meer DLC voor Final Fantasy XV uit zal komen naast de genoemde drie verhaaluitbreidingen. Er zal zeker nog één extra episode gemaakt worden, waardoor er dus nog minstens vier uitbreidingen voor de game op de planning staan.

Doordat er nog meer DLC voor Final Fantasy XV aan zit te komen, is ook de roadmap bijgewerkt. Square Enix heeft namelijk laten weten dat de roadmap is verlengd tot 2019. Het lijkt aannemelijk dat de drie uitbreidingen die eerder al bevestigd werden gewoon nog in 2018 verschijnen, maar het is dus zeker dat Final Fantasy XV spelers ook volgend jaar nog nieuwe content kunnen verwachten.