Via het PlayStation Blog is er weer een unieke indie game voor de PlayStation 4 aangekondigd. Het gaat om Jettomero: Hero of the Universe, een game die door slechts één persoon is gemaakt. Gabriel Kunig ontwikkelde de game in zijn eentje onder de naam van zijn studio Ghost Time Game. De game verscheen vorig jaar al voor de Xbox One en PC en is nu dus ook onderweg naar de PlayStation 4.

In Jettomero: Hero of the Universe speel je als Jettomero. Dit is een onverwoestbare, maar ook net zo onhandige robot. Jettomero moet de mensheid zien te redden. De game kenmerkt zich onder andere door de unieke visuele stijl. De ontwikkelaar heeft zich naar eigen zeggen laten inspireren door games als Hohokum en Proteus. Zijn doel was om een speciale en unieke ervaring te bieden.

Afgaande op de onderstaande aankondigingstrailer hebben we inderdaad te maken met een unieke game. We hoeven in ieder geval niet lang meer te wachten op het spel. Jettomero: Hero of the Universe komt op 27 februari uit voor de PlayStation 4, aanstaande dinsdag dus.