Volgende maand komt Valkyria Chronicles 4 uit in Japan. Helaas is de Westerse releasedatum nog niet bekend, maar we weten wel dat de game hier in ieder geval ergens dit jaar verschijnt. Nu de Japanse release van de game aanstaande is, zal er daar ook een demo worden uitgebracht.

SEGA heeft namelijk aangekondigd dat er vanaf morgen een demo van Valkyria Chronicles 4 te downloaden is in de Japanse PlayStation Store. De demo bevat een speciale missie die puur voor de demo is ontwikkeld. Tevens kun je de eerste twee hoofdstukken van de volledige game spelen. Zo geeft de demo dus al een goede indruk van de tactische RPG.

Het is helaas nog niet bekend of de demo in de toekomst ook in de Europese PlayStation Store zal verschijnen. Voorlopig moeten we het doen met de Japanse demo, maar mocht je een Japans PSN-account hebben, dan kun je de demo dus vanaf morgen proberen.

Valkyria Chronicles 4 komt op 21 maart uit in Japan voor de PlayStation 4. Later dit jaar zal de game hier in Europa worden uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.