TGS 10: Vloedgolf aan Gran Turismo 5 gameplay en screenshots

Regen, Le Mans in het donker en meer actie in een hele hoop nieuwe Gran Turismo 5 gameplay video’s. Deze komen rechtstreeks van de gamevloeren in Tokyo. Daarnaast is dat ook op een hele hoop screenshots te zien. Ook is daarop het nieuwe Trial Mountain en Laguna Seca te zien. Ook krijgen we een mooie rondleiding door de nieuwe GTbyCitroën raceauto.

Op de lading video’s, zeven maar liefst, is veel te zien wat net aangekondigd is. We zien een hoop regen op Eiger Norwand. Er lijkt een nieuwe route mogelijk. Misschien is dat wel het nieuwe circuit wat we een jaar geleden zagen verschijnen in de Toyota FT-86 trailer. We zien een Volkswagen busje, een soort open legerauto en een Subaru Impreza rally car racen op Eiger in de regen. Dan zien we een GTbyCitroën race auto op Trial Mountain, wat er heerlijk en vernieuwd uitziet in Gran Turismo 5 versie.

Op Laguna Seca zien we een sportauto, waarvan we je de naam verschuldigd moeten blijven, werkelijk geen idee wat het is. Wel is Laguna Seca in HD erg mooi om te zien. Tenslotte zijn er twee video’s van een Ferrari 458 Italia op het Circuit de la Sarthe van Le Mans in het donker. In één woord, schitterend om te zien. Eén video is een gameplay video, de andere is een replay. Heel mooie auto, die Ferrari. Hieronder alle screenshots en video’s.

[nggallery id=444]

 1.    1562 XP
  dikked's avatar

  aah men ik krijg de zenuwen als ik al dit moois zie en dat ik daar nog op moet w8ten 🙁

 2.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  heftige bak zeg die Citroen, maar wel een lelijke binnenkant 😛

 3.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  @afca-yuri: ja idd dat valt me ook op

  die mercedes AMG ofzo is ook mooi van en ook die ferarri italia ofzo maar heb je bij die audi ook die led verlichting ? dat ze aan staan dat is zo mooi

 4.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Weet de keuze niet te kiezen tussen deze en nfs hp

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Holy shit.

 6.    585 XP
  P_layboy_PV_'s avatar

  Omg die Citroen, daar wordt je gwn eng van.

  Het is misschien een must have, maar aangezien COD BO en Fifa 11 er ook aan komen, wordt het togh een half jaartje wachten vanaf nu nog, minimaal.

  Kaskrakertje?