Regen, Le Mans in het donker en meer actie in een hele hoop nieuwe Gran Turismo 5 gameplay video’s. Deze komen rechtstreeks van de gamevloeren in Tokyo. Daarnaast is dat ook op een hele hoop screenshots te zien. Ook is daarop het nieuwe Trial Mountain en Laguna Seca te zien. Ook krijgen we een mooie rondleiding door de nieuwe GTbyCitroën raceauto.

Op de lading video’s, zeven maar liefst, is veel te zien wat net aangekondigd is. We zien een hoop regen op Eiger Norwand. Er lijkt een nieuwe route mogelijk. Misschien is dat wel het nieuwe circuit wat we een jaar geleden zagen verschijnen in de Toyota FT-86 trailer. We zien een Volkswagen busje, een soort open legerauto en een Subaru Impreza rally car racen op Eiger in de regen. Dan zien we een GTbyCitroën race auto op Trial Mountain, wat er heerlijk en vernieuwd uitziet in Gran Turismo 5 versie.

Op Laguna Seca zien we een sportauto, waarvan we je de naam verschuldigd moeten blijven, werkelijk geen idee wat het is. Wel is Laguna Seca in HD erg mooi om te zien. Tenslotte zijn er twee video’s van een Ferrari 458 Italia op het Circuit de la Sarthe van Le Mans in het donker. In één woord, schitterend om te zien. Eén video is een gameplay video, de andere is een replay. Heel mooie auto, die Ferrari. Hieronder alle screenshots en video’s.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

[nggallery id=444]