Voor de mensen die Overwatch nauwgezet volgen, mag het eigenlijk geen verrassing meer zijn. Zij verscheen voor het eerst in de animated-short die het levensverhaal van crusader Reinhardt vertelde. We hebben het hier over Brigitte Lindholm en zij is nu officieel onderdeel van Overwatch geworden.

Brigitte – tevens de dochter van Torbjörn – is een Support Hero en zij is gespecialiseerd in pantsers. Ze is nog niet beschikbaar op consoles, maar op dit moment wel in de PTR op PC. Wanneer zij richting de consoles komt, is nog niet bekend.

Haar vaardigheden zijn ook bekendgemaakt en die zetten we hier voor je op een rijtje. Brigitte is voorzien van een mêlee wapen en lijkt in dat opzicht op Reinhardt. Zij kan andere personages voorzien van Repair Packs, die levens teruggeven.

Wanneer de levensbalk van je bondgenoot al vol is, krijg je er pantser voor in de plaats. Daarnaast beschikt zij over een schild waarmee ze zichzelf kan beschermen. Het schild wordt ook voor offensieve vaardigheden gebruikt, zo kan zij met ‘Shield Bash’ vijanden stunnen. Haar Ultimate Ability ‘Rally’ geeft haar tijdelijk een snelheidsboost en geeft bondgenoten in de buurt allemaal pantser.