Swords & Soldiers vecht zijn weg naar het PSN

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c938b036d0d0.jpg

Al zolang de mens op deze aardkloot rondloopt wordt er gevochten om macht, gebied of vrouwen. Vroeger was elke man krijger en liepen we allemaal met een zwaard of knuppel in onze hand. Een wijs man zei eens dat vrede niet bestond, maar dat vrede alleen een pauze tussen de oorlogen was.

Swords & Soldiers leek nog ver weg voor ons, maar dat blijkt niet zo te zijn. Ronimo games heeft namelijk aangekondigd dat wij al 28 september het slachtveld kunnen betreden. Echter is er een speciale regeling waardoor PlayStation Plus gebruikers hem al een week eerder kunnen spelen.

Swords & Soldiers is een game waarin we ‘lekker’ oorlog mogen voeren. Deze keer vechten we echter niet om vrouwen of macht, maar om een gigantische peper. Elke factie heeft zijn eigen reden om deze peper in handen te krijgen. De vikingen willen een geweldige BBQ saus, terwijl de azteken er een prijs mee willen winnen. Dit doet we natuurlijk niet alleen en maken we gebruik van troepen die we kopen.

Alle troepen hebben hun eigen voordelen en nadelen waardoor een tactisch inzicht vereist is. Er zijn grote krijgers, snelle verkenners, langzame zwaarddragers en ga zo nog maar even door. Geef je geld dus goed uit, want misschien kiest je tegenstander wel een goed tegenoffensief.

 1.    120 XP
  vgamer's avatar

  Een soort autmatische worms?

 2.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  ooh ja xD veel lol mee gehad op de wii…
  een soort 2d age of empires is het lol

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  mwa, lijkt me een beetje flauw

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Heb dit spel op HME gespeeld voor de wii, maar dit ziet er wel stukkie beter uit 😀

 5.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  je had dit soort spel ook bij iphone

 6.    109 XP
  Kenney's avatar

  En jongens, van een Nederlandse developer he 🙂 Mag ook wel eens gezegd worden…