Na het succes van Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy zijn er de laatste tijd veel geruchten over een mogelijke remaster van Spyro the Dragon. Zo kwam Kotaku UK vorige maand met het bericht dat remasters van de Spyro trilogie later dit jaar op de PlayStation 4 zouden verschijnen. Niet veel later kondigde Activision aan dat de uitgever dit jaar nog meerdere remasters zal uitbrengen. De geruchten houden niet op, want een Twitter-account gooit nu meer olie op het vuur.

Iemand merkte namelijk een vreemde gebeurtenis op rondom het Twitter-account ‘@SpyroTheDragon’. Uit het niets is de naam van dit account veranderd in ‘Falcon McBob’, waarna het account ook helemaal op privé werd gezet. Een aparte ontwikkeling, maar wat heeft dit met Activision en een eventuele remaster van Spyro the Dragon te maken?

Wel, het blijkt dat het account gelinkt is aan een e-mailadres van Activision, zo merkte de oplettende gebruiker op. Ook de naam Falcon McBob is aan Activision te linken. De uitgever heeft momenteel namelijk een voice-over project in de maak met de codenaam ‘Falcon’.

Hoewel het allemaal wat vaag klinkt, zijn al deze zaken natuurlijk wel erg toevallig. Zeker als je bedenkt dat dit niet de eerste hint is richting een remaster van Spyro the Dragon. Vooralsnog moeten we het allemaal wel als een gerucht beschouwen. Mocht alles wel kloppen, dan zal het waarschijnlijk niet lang meer duren totdat Activision met een officiële aankondiging komt. Wanneer dit het geval is lees je het uiteraard hier op PSX-Sense.