Bravo Team is speelbaar met verschillende controllers en ontvangt nieuwe trailer


Woensdag verschijnt Bravo Team voor PlayStation VR en Sony heeft weer een nieuwe actievolle trailer uitgebracht. Deze trailer laat meer van de game en gameplay zien en tevens liet de ontwikkelaar op het PlayStation Blog weten dat de game op verschillende manieren gespeeld kan worden.

De beste manier om Bravo Team te spelen is met de Aim Controller, maar ook kan je de DualShock 4 of anders Move controllers gebruiken. In het geval van de Move controllers maken beide controllers deel uit van één wapen. In de game zie je dat je één geweer vast hebt en door de Move controllers op een bepaalde manier vast te houden, zal het schieten erg natuurlijk aanvoelen.

De DualShock 4 controller werkt met de lightbar, die je bijvoorbeeld voor je VR-headset kunt houden om zo gericht te kunnen schieten. Het voelt in de game erg goed aan, aldus de ontwikkelaar, ondanks dat je een traditionele manier van besturen hanteert.

Een wat uitgebreidere uitleg kan je hier vinden.

Boxshot Bravo Team

Bravo Team

Releasedatum:
07-03-2018
Genre:
Shooter
Uitgever:
Supermassive Games
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    3894 XP
  jimke1's avatar

  wanneer komt de review van Moss ????????

 2. crew Management -    2131 XP
  Rastapopulos's avatar

  @jimke1: Vanmiddag.

 3.    3894 XP
  jimke1's avatar

  @Rastapopulos: Thnx ben benieuwd er naar

 4.    356 XP
  Qurx28's avatar

  Hmmmm die trailer wekt toch wel wat interesse op voor mij. Voor een Vr spel ziet het wel geinig uit zo. Toch nog maar even in de gaten houden en reviews lezen/zien.

Review: Bravo Team (PS VR)
Actievolle launch trailer van PlayStation VR-titel Bravo Team verschenen
Bravo Team voorzien van een korte, maar krachtige trailer