In Far Cry 5 is het de bedoeling dat je het gevecht aan gaat met Project at Eden’s Gate. Een sekte die wordt geleid door Joseph Seed, maar dat doet hij natuurlijk niet alleen. Onder hem vallen namelijk andere leiders, die weer een eigen gebied in Hope County controleren.

De drie personen die onder Joseph Seed vallen zijn; Jacob Seed, John Seed en Faith Seed. Elk van hen controleert een gebied en om in de buurt van Joseph te kunnen komen, zul je het eerst tegen dit trio moeten opnemen. Zij worden nu allen individueel aan je voorgesteld in de onderstaande trailers.

Joseph Seed

Jacob Seed

John Seed

Faith Seed

Dat is nog niet alles, want hieronder hebben we nog een nieuwe gameplay video. In deze video geeft Mikel Reparaz van Ubisoft meer toelichting op de mogelijkheden die je hebt rondom het vergaren van bondgenoten. En jawel, je kunt zelfs een beer voor je winnen die aan je zijde zal meevechten.

Afsluitend nog een vermakelijke trailer waarin duidelijk wordt dat je in Far Cry 5 het recht hebt om dieren te bewapenen en in te zetten voor je eigen gewin.