http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c93cf3dcf4d1.jpg

Enkele maanden geleden kwam het grote vervolg van een game waar we allemaal razend enthiousast over waren, namelijk het vervolg op Battlefield: Bad Company. Deze game, waarin je de zogenaamde B compagnie volgt, ging vele malen over de toonbank en online worden nog steeds vijanden afgemaakt.

Het vervolg op deze game was echter nog beter en brak records. De grote concurrent van Activision’s Call of Duty was geboren en ging vol goede moed de strijd aan. De alternatieve gameplay waarin rambo-stijl oorlog niet effectief was sprak heel veel gamers aan, die dus snel overstapten.

Na een tijdje begonnen de normale gamemodes te vervelen voor sommigen, maar DICE had daar snel het antwoord op en bracht de ‘onslaught’ modus. In deze coöperatieve modus kon men met maximaal vier spelers door een level een rammen, terwijl de vijanden letterlijk uit de lucht kwamen vallen.

In de DLC die binnenkort uitkomt gaat de oorlog verder in Vietnam met de daarbij behorende multiplayer maps. In de hieronder staande trailer zie je enkele van deze maps die te spelen zijn in onslaught en tevens wat nieuwe wapens. Battlefield: Bad Company 2 Vietnam staat deze winter op het PSN.