Grand Theft Auto V is nu al ruim 4 jaar verkrijgbaar en de volgende titel van Rockstar Games is natuurlijk Red Dead Redemption 2. Vroeg of laat zal de ontwikkelaar echter met een nieuwe GTA aan de slag gaan en volgens een nieuw gerucht moet Grand Theft Auto VI in 2022 verschijnen.

YouTube kanaal The Know heeft namelijk wat informatie gekregen van een bron binnen Rockstar en zij melden deze informatie in een nieuwe video. The Know heeft in het verleden dingen goed weten te ‘voorspellen’, maar ook zaten ze er weleens naast ondanks ‘inside bronnen’, dus neem de informatie vooral met flink veel zout.

Desalniettemin klinkt het erg interessant wat ze melden, want in Grand Theft Auto VI zul je voor het eerst met een vrouwelijke hoofdrolspeler gaan spelen en dat op twee locaties. De game zou zich afspelen in Rockstars versie van Zuid-Florida, oftewel Vice City, maar je zal zo nu en dan ook naar Zuid-Amerika reizen voor wat missies. Of je naast het hoofdpersonage nog andere personages onder de knoppen krijgt is niet bekend.

De details zijn erg schaars en Rockstar staat niet bekend om het reageren op geruchten. Voor nu kunnen we dus enkel op basis hiervan speculeren en afwachten.