Met de release van God of War over pakweg anderhalve maand hebben we een mooie titel om naar uit te kijken. De allergrootste fan heeft de speciale editie ongetwijfeld al in pre-order staan en daar komt nu ook nog een speciale PlayStation 4 uitgave bij.

Via het Playstation Blog heeft Sony de God of War Limited Edition PlayStation 4 Pro bundel aangekondigd, die op 20 april zal verschijnen. Deze bundel bevat een PlayStation 4 Pro met een harde schijf van 1TB. Wat deze console anders maakt dan de rest, is de unieke print die gebaseerd is op de bijl van Kratos.

Vanzelfsprekend krijg je bij de console ook een controller, die het uiterlijk van de console matcht. God of War zit erbij als een fysiek exemplaar op disc. De oplage van deze editie is beperkt, dus als je interesse hebt moet je er snel bij zijn.

De DualShock 4 controller zal ook los verkrijgbaar zijn vanaf 20 april en ook die verschijnt in een gelimiteerde oplage. Verder brengt Sony nog een standaard bundel uit met een gewone PS4, een 1TB harde schijf en een exemplaar van de game op disc.