http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c94c2a9abca9.jpg

Rockstar weet het elke keer weer waar te maken. Eerst een game flink hypen en hem dan ook nog aan de verwachtingen laten voldoen. Vele malen is dit gelukt en nu ook weer. Red Dead Redemption is een groot succes.

Deze reusachtige game neemt je mee in de tijd van het oude westen, waar op elke vierkante meter wel wat te doen is. Niet veel gamers hebben deze game 100% uitgespeeld, maar toch brengt Rockstar vele DLC pakketten om Red Dead Redemption nog verder uit te breiden. Het volgende pakket genaamd Liars & Cheats brengt ons een hoop nieuwe online mogelijkheden, waaronder poker, Liar’s dice en zelfs paardenraces.

Over deze races was tot voorkort niet veel bekent, maar daar is nu verandering in gekomen. Rockstar weet ons namelijk te melden dat je met maximaal acht spelers aan een toernooi kan meedoen. Een toernooi bestaat uit ongeveer vier races, die elk hun eigen speciale elementen hebben.

Tevens is er de mogelijkheid om vijanden van hun paard af te schieten zodra de veilige periode is afgelopen. De racers moeten echter wel zelf mikken en schieten, waardoor het moeilijk is om te raken. Zodra je geraakt bent krijg je een korte tijdstraf.

Liars & Cheats staat dinsdag 21 september op het PSN en zal 8 euro gaan kosten.