Details over het racen in Red Dead Redemption

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c94c2a9abca9.jpg

Rockstar weet het elke keer weer waar te maken. Eerst een game flink hypen en hem dan ook nog aan de verwachtingen laten voldoen. Vele malen is dit gelukt en nu ook weer. Red Dead Redemption is een groot succes.

Deze reusachtige game neemt je mee in de tijd van het oude westen, waar op elke vierkante meter wel wat te doen is. Niet veel gamers hebben deze game 100% uitgespeeld, maar toch brengt Rockstar vele DLC pakketten om Red Dead Redemption nog verder uit te breiden. Het volgende pakket genaamd Liars & Cheats brengt ons een hoop nieuwe online mogelijkheden, waaronder poker, Liar’s dice en zelfs paardenraces.

Over deze races was tot voorkort niet veel bekent, maar daar is nu verandering in gekomen. Rockstar weet ons namelijk te melden dat je met maximaal acht spelers aan een toernooi kan meedoen. Een toernooi bestaat uit ongeveer vier races, die elk hun eigen speciale elementen hebben.

Tevens is er de mogelijkheid om vijanden van hun paard af te schieten zodra de veilige periode is afgelopen. De racers moeten echter wel zelf mikken en schieten, waardoor het moeilijk is om te raken. Zodra je geraakt bent krijg je een korte tijdstraf.

Liars & Cheats staat dinsdag 21 september op het PSN en zal 8 euro gaan kosten.

 1.    283 XP
  F1-BS-FR's avatar

  Ik heb de Single player nog niet eens uitgespeeld. Toegegeven ik speel ook niet non stop deze game. Maar ik betaal nooit voor DLC, dus dat zal ik nu ook niet doen.

 2.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  heb de game wel uitgespeeld maar daar bleef het ook bij. Online 30 minuten gedaan maar vond het niks, jammer want de singel player was wel leuk

 3.    645 XP
  Esromeron's avatar

  Met mijn boven buurman eens, echter klinkt die Liars & Cheats DLC wel steeds beter. Ik ga er nog eens een nachtje over slapen.

 4.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Niet veel gamers hebben deze game 100% uitgespeeld: ik heb hem maar voor 1% uitgespeeld en gisteren weer verkocht, zo goed is deze game.

 5.    451 XP
  Florian's avatar

  @ps3dennis: het genre moet je intereseren..
  ik ben vooral geintereseert in shooters (COD, MoH) en adventure (GTA, RDR, AC) ik hb ook een paar race games, maar ik vind het mar kut kom zo met je controller te racen, dus wil nog steeds een stuur met pedalen (a)

  ikzelf vind RDR wel goeie game, hb de 1e DLC geshared van iemand, en ben nu verder met de singelplayer.
  ik denk wel dat ik de volgende DLC ga kopen, of sharen van iemand..

 6.    66 XP
  nevsg's avatar

  Ik heb de single player ook nog niet uitgespeeld, heb een keer free roam gedaan (15 min), en dat vond ik zwaar tegenvallen.

  Deze DLC ga ik niet kopen, want kijk zelf enorm uit naar de DLC Undead Nightmare Pack (met die zombies) :p