Vorige maand deden de eerste geruchten de ronde over het nieuwste deel in de Call of Duty-reeks. Volgens een aantal bronnen zou dit Black Ops 4 zijn. Gisteren werden deze geruchten versterkt, doordat er merchandise was opgedoken van Call of Duty: Black Ops 4. Nu doet Kotaku een duit in het zakje en denkt het logo gespot te hebben en van welke setting er gebruik zal worden gemaakt.

Volgens bronnen van Kotaku zal het nieuwste deel in de beroemde serie zich afspelen in de nabije toekomst. Eerdere geruchten lieten echter weten dat het spel juist een hedendaagse setting zou hebben. De Black Ops-reeks staat er om bekend dat het zich in de nabije toekomst afspeelt, dus het zou niet vreemd zijn dat dit ook het geval is in deeltje vier.

De website is ook van mening dat het logo van Black Ops 4 is opgedoken, namelijk voor een basketbalwedstrijd in de NBA tussen de Houston Rockets en Oklahoma City Thunder. De aankomst van sterspeler James Harden werd namelijk gefilmd en hij was gekleed in een outfit met camouflagekleuren en hij had een pet op met een logo dat erg leek op die van Black Ops III, maar dan met vier strepen. Het Romeinse cijfer voor vier is natuurlijk IV, dus het lijkt er op dat de serie uitgaat van een soort turfstrepen. De desbetreffende video kun je onder dit bericht zien.

Andere bronnen hebben ondertussen bevestigd dat Harden in de video inderdaad de officiële pet draagt van de nieuwe Black Ops, dus het ziet er naar uit dat de nieuwste titel in de shooter-serie Call of Duty: Black Ops IIII is.