Dragon Ball FighterZ is één van de betere Dragon Ball games van de laatste tijd, ondanks het feit dat het roster wat aan de beperkte kant is. Gelukkig verschijnt er downloadbare content voor de game en wellicht zelfs een tweede seizoen aan content.

De bekende fighting game kenner DasVergeben, die vaak ook informatie vooraf al heeft, heeft mogelijk nieuwe informatie weten te ontfutselen. Zo lekte hij al eerder SoulCalibur VI details en ook menig Injustice 2 personage, alvorens de officiële aankondiging werd gedaan.

Dit keer meldt hij op basis van zijn bron dat Dragon Ball FighterZ een tweede seizoen aan DLC-personages krijgt met enkele welbekende gezichten. De personage pakketten zijn als volgt: Tapoin en Gogeta, Muten Roshi en Videl met Great Saiyaman, Raditz en Zarbon en als laatste Cabba en Kale met Caulifla.

Over het eerste seizoen wist hij ook nog het nodige te melden. Seizoen één eindigt volgens hem in juli en brengt de personages Broly, Bardock, Normal Goku, Normal Vegeta, Vegito Blue, Merged Zamasu, 17 en Cooler naar de game.

Uiteraard nemen we het met een korrel zout, maar er kan zo maar een kern van waarheid in zitten.