http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c95d31aefb4d.jpg

BioShock Infinite is volgens velen een van de titels waar je op moet gaan letten. Het eerste deel werd warm onthaald en werd destijds gezien als een van de Must-Haves. Het donkere en grillige Rapture, waar BioShock zich afspeelt, viel echter tegen in het tweede deel.

Irrational Games moest hier dus verandering in brengen en verruilde het donkere Rapture voor een zonnige stad in de lucht. Deze stad is te vergelijken met een gigantische zeppelin, waar opnieuw een hoop gevochten en verzameld moet worden.

Veel actie in de lucht, wat gepaard gaat met instortende gebouwen en vijanden die uit elk hoekje en gaatje van deze mooie en kleurrijke stad komen. Naast de normale vijanden zijn natuurlijk ook de vervangers van de Big Daddy’s terug, die eigenlijk wel het boegbeeld van de BioShock franchise genoemd mogen worden. Actie gegarandeerd dus.

Twijfel niet en kijk snel naar de volgende beelden van BioShock Infinite, die 21 september nog verder aangevuld zullen worden met de officiële gameplay beelden. Razend enthousiaste gamers zullen echter een moeilijke tijd krijgen, want de releasedatum van dit nieuwe deel in de BioShock franchise komt pas uit in 2012.