Eerste gameplay beelden van BioShock Infinite

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4c95d31aefb4d.jpg

BioShock Infinite is volgens velen een van de titels waar je op moet gaan letten. Het eerste deel werd warm onthaald en werd destijds gezien als een van de Must-Haves. Het donkere en grillige Rapture, waar BioShock zich afspeelt, viel echter tegen in het tweede deel.

Irrational Games moest hier dus verandering in brengen en verruilde het donkere Rapture voor een zonnige stad in de lucht. Deze stad is te vergelijken met een gigantische zeppelin, waar opnieuw een hoop gevochten en verzameld moet worden.

Veel actie in de lucht, wat gepaard gaat met instortende gebouwen en vijanden die uit elk hoekje en gaatje van deze mooie en kleurrijke stad komen. Naast de normale vijanden zijn natuurlijk ook de vervangers van de Big Daddy’s terug, die eigenlijk wel het boegbeeld van de BioShock franchise genoemd mogen worden. Actie gegarandeerd dus.

Twijfel niet en kijk snel naar de volgende beelden van BioShock Infinite, die 21 september nog verder aangevuld zullen worden met de officiële gameplay beelden. Razend enthousiaste gamers zullen echter een moeilijke tijd krijgen, want de releasedatum van dit nieuwe deel in de BioShock franchise komt pas uit in 2012.

 1.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Nice 🙂

 2.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Heb geen vertrouwen meer in de makers van bioshock, Nadat deel 1 onafgemaakt uit kwam op de PS3, en deel 2 grafisch ver onder de maat was op PS3,Xbo360 en PC ben ik helemaal klaar met ze, hoe super goed deel 1 ook was op PC en Xbox 360.

 3.    37 XP
  omgroachz's avatar

  ziet er wel erg dik uit ;o

 4.    162 XP
  ramon284's avatar

  ps3dennis, hoe bedoel je onafgemaakt op de ps3? mja deze ziet er inderdaad erg slecht uit, bioshock 1 en 2 waren bedoeld om eng te zijn, en nu zit je ergens in de lucht met overal felle kleuren enz, lijkt echt niets op 1 en 2, het enige goede aan dit spel is de inkijk die alle vrouwen hebben xD

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  YEAAAHHH FAKING VET :D!!!!

 6.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @ramon284 hoe bedoel je onafgemaakt op de ps3: Toen hij op de ps3 uit kwam was de game grafisch nog niet af met name Dig daddy was blokkerig, dit hebben ze toe weer verholpen met een patch die een paar dagen later uit kwam.

 7.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Very cool.

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ziet er leuk uit, maar 2012 pas 😐

 9.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Dit is totaal niet mijn genre…

 10.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Niet zeik.. Duurt nog wel even ps3 pennis rusting aan.. Alle die delen is vet nu nog deze afwachten^^