Ubisoft brengt vandaag een nieuwe update uit voor Ghost Recon: Wildlands en dan specifiek voor de Ghost War PvP modus. Deze update voegt drie nieuwe klassen toe en die zijn een week exclusief beschikbaar voor Season Pass of Ghost War Pass houders. Volgende week zijn deze drie nieuwe klassen voor iedereen verkrijgbaar met Prestige credits.

  • The Trapper: een ervaren schutter die is uitgerust met een semi-automatische sniper met de mogelijkheid om neergeschoten vijanden te markeren en KO-gas vallen te plaatsen die vijanden verdoven en beschadigen.
  • The Guerilla: een support-klasse gespecialiseerd in afleidingstechnieken en uitgerust met een drone die rookgranaten schiet.
  • The Stalker: een scherpschutter gespecialiseerd in het geruisloos afmaken van vijanden dankzij haar speciale vaardigheden.

Verder voegt deze update nog twee nieuwe maps toe, namelijk ‘Refinery’ en ‘Cliffside’. Deze maps zijn exclusief voor de Extraction modus en voor iedereen gelijk beschikbaar. Verder zal de update nog diverse verbeteringen doorvoeren aan Ghost Recon: Wildlands op basis van speler feedback.