Na een eerder gerucht is Shipment 1944 vanavond toegevoegd aan Call of Duty: WWII. Dit is een nieuwe variant op de klassieke map Shipment uit Call of Duty 4: Modern Warfare. Deze map is vanaf vandaag enkel beschikbaar voor houders van een Season Pass. Vanaf 16 maart is de map voor iedereen (gratis) beschikbaar.

Verder is vandaag ook Operation: Shamrock & Awe van start gegaan en dit evenement staat in het teken van St. Patrick’s Day. Dit evenement duurt tot 3 april en de game is tot die tijd in stijl van St. Paddy’s Day. In aanvulling daarop is er een tijdelijke multiplayer playlist en er zijn twee uitrustingen tijdelijk verkrijgbaar. Verder kunnen spelers speciale orders en contracten aannemen die unieke voorwerpen en wapens op kunnen leveren.

Verdere details hieronder in het overzicht:

Leprechaun Hunt Moshpit
De Leprechaun Hunt Moshpit geeft een nieuwe draai aan de spelstanden Team Deathmatch, Hardpoint, Kill Confirmed en Domination: in elke map zit nu een razendsnelle zombiekabouter verstopt. Spelers die dit griezelige wezentje omleggen krijgen als beloning iets dat nog beter is dan een pot goud – alle scorestreaks vol en klaar om in te zetten.

Deze modus is tijdens Operation: Shamrock & Awe beschikbaar als een Featured Public Match met 2XP, van 06:00 uur op 16 maart om tot 06:00 uur op 19 maart.

Nieuwe wapens en uitrusting
Spelers kunnen tijdens Operation: Shamrock & Awe allerlei nieuwe spullen met St. Patrick’s Day-thema vinden, waaronder uniformen, helmen, wapencamo’s en meer.

Naast nieuwe uitrusting, brengt Operation: Shamrock & Awe twee gloednieuwe wapens naar Call of Duty: WWII – de M-38 Submachine Gun en de MG 81 Light Machine Gun. Beide wapens krijgen varianten met St. Paddy’s Day-thema die alleen verkrijgbaar zijn tijdens Operation: Shamrock & Awe, hoewel andere varianten van beide wapens ook na het community-evenement beschikbaar blijven.

Grote content-update
Vandaag verschijnt ook een grote content-update voor Call of Duty: WWII. Deze levert onder andere nieuwe voorwerptypes, inclusief wapenhangers en vizierkruizen. Sledgehammer Games heeft ook de Quartermaster- en Supply Drop-systemen aangepast.

Meer details daarover hier.