Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr bereikt de PlayStation 4 op 11 mei


Twee jaar geleden werd een nieuwe game in het Warhammer universum aangekondigd. De top-down class-based actie-RPG Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr liet een erg goede indruk achter bij ons tijdens de E3 van 2016.

Twee jaar later is de tijd voor de release bijna daar, namelijk over twee maanden op 11 mei. Door de samenwerking met Games Workshop is de game trouw aan het Warhammer universum, zoals wij het kennen en de verwachtingen zijn daardoor hoog. De ontwikkelaars hebben ook aangegeven de game post-release te blijven ondersteunen door middel van seizoenen. Deze uitgebreide verhaal gedreven content zal tegen die tijd gratis te downloaden zijn.

De game zal tevens PlayStation 4 Pro ondersteuning bieden waarmee je kan kiezen uit drie profielen, namelijk Balanced, Performance en Cinematic. Dat betekent een combinatie tussen kleurrijke en levendige graphics tegen een lagere fps. Hogere fps, maar dan met minder nadruk op de graphics of de nadruk op graphics en effecten tegen een lagere fps respectievelijk.

Voor meer info check je het PlayStation Blog.

Boxshot Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr

Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr

Releasedatum:
23-08-2018
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Bigben
Ontwikkelaar:
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren
Review: Warhammer 40.000: Inquisitor Martyr
Launch trailer van Warhammer 40.000: Inquisitor Martyr viert de release
Neocore heeft langer de tijd nodig voor Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr
Gespeeld: Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr