Call of Duty 4: Modern Warfare kreeg in 2016 een remaster en de game zat bij Call of Duty: Infinite Warfare. Althans, bij de speciale edities en later werd Call of Duty: Modern Warfare Remastered ook nog los uitgegeven.

Activision heeft eerder dit jaar aangegeven met meer remasters te komen en hoewel Spyro the Dragon in de geruchtenmolen de boventoon voert, is er nog een andere kanshebber. Dit is natuurlijk Call of Duty: Modern Warfare 2 en die is nu bij Amazon Italië op de website verschenen.

De populaire shooter uit 2009 staat daar namelijk online met daarbij een releasedatum van 30 april. Deze datum lijkt een placeholder, aangezien 30 april op een maandag valt. De prijs van €19,99 lijkt ook wat onrealistisch, gezien de Call of Duty 4: Modern Warfare remaster momenteel €39,99 kost.

Of de informatie klopt is dus even afwachten, hoewel games of edities die vroeg bij Amazon opduiken vaak echt blijken te bestaan. De informatie die Amazon nu geeft lijkt echter niet te kloppen en dan doelen we op de releasedatum en prijs. Hopelijk geeft Activision snel meer duidelijkheid.