Het is weer tijd voor een nieuw in-game evenement voor Rocket League. Psyonix heeft aangekondigd dat Spring Fever, zoals het event genoemd wordt, aankomende week van start gaat. Net zoals de vorige events in Rocket League brengt dit weer allerlei nieuwe dingen met zich mee.

Tijdens het Spring Fever event kun je ‘Flowers’ verdienen. Dit is de nieuwe valuta van dit evenement en deze verdien je simpelweg door online wedstrijden te spelen. De Flowers die je verdient kun je vervolgens gebruiken om één of meerdere van de tien nieuwe items te kopen die met dit event aan Rocket League worden toegevoegd. Tevens introduceert het evenement de Spring Fever Crates met speciale items. Deze Crates kun je verdienen door de game te spelen, maar ze zijn ook aan te schaffen met Flowers of echt geld.

Het Spring Fever event in Rocket League gaat morgen om 18:00 uur van start en eindigt op dinsdag 10 april om 01:00 uur. Hieronder kun je nog wat screenshots bekijken waarop enkele speciale items van Spring Fever te zien zijn.

blank

blank

blank