In november 2017 maakte Ubisoft bekend dat ze een nieuwe studio hadden geopend in Belgrado, Servië. Deze studio is met 12 medewerkers erg klein, maar de bedoeling is ongetwijfeld dat het door de jaren heen groeit tot een volwaardige studio die eventueel zelfs zijn eigen projecten kan gaan doen.

Daar blijft het niet bij qua uitbreiding, want nu vier maanden later heeft de uitgever aangekondigd weer twee nieuwe studio’s te openen. Eén studio zal in Mumbai, India, geopend worden en de andere in Odessa in Oekraïne. De bedoeling is dat er tegen de 160 man aangenomen wordt tussen nu en twee jaar wat over de studio’s verdeeld zal worden.

De studio in Mumbai zal in juni geopend worden en dat is de tweede studio van Ubisoft in India. De andere studio is gevestigd in Pune en daar werken maar liefst 750 mensen in een ondersteunende rol aan verschillende mobiele en console games.

In Oekraïne heeft Ubisoft overigens ook al een studio, die is gevestigd in Kiev. De studio in Odessa moet de werkkracht van Ubisoft verder gaan uitbreiden en daarmee komt het aantal studio’s van de uitgever op meer dan 30 wereldwijd.