Sinds de release van Call of Duty: WWII heerst er verdeeldheid binnen de community omtrent de populaire modus Domination. In dit nieuwste deel krijg je slechts 50 punten per kill, om zo het spelen voor de objective (wat je veel meer punten oplevert) te stimuleren. Sommige mensen vonden dit om die reden ook een fijne aanpassing, maar andere spelers waren weer van mening dat dit geen goede zaak is, omdat het nu te lang zou duren om killstreak rewards te verdienen.

Voor die laatste groep is er nu goed nieuws. De nieuwe modus Domination XL is namelijk live gegaan in Call of Duty: WWII. In deze modus krijgen spelers 100 punten per kill, in plaats van 50 punten. De modus is te vinden onder de ‘Featured’ tab in het matchmaking menu. Domination XL is als standaard modus te spelen, maar ook in hardcore. Momenteel verdien je ook nog dubbel XP als je de nieuwe modus speelt.

De komst van Domination XL was al een tijdje geleden aangekondigd door Sledgehammer Games. Nu is de ontwikkelaar vooral benieuwd naar feedback vanuit de community.