Maak je eigen cut-scènes en meer in Media Molecule’s Dreams

Media Molecule kennen we natuurlijk allemaal van de LittleBigPlanet reeks en Tearaway. Dit jaar gaat daar een potentiële nieuwe parel bijkomen in de vorm van Dreams, waarin de creatieve vrijheid van de speler naar een nieuw niveau zal worden getild.

Tijdens de Game Developers Conference in San Francisco heeft Dreams veel aandacht gekregen. Gisteren verscheen een video waarin in korte tijd een hele game is gemaakt met de beschikbare tools die Dreams te bieden heeft. Ook nu is er weer een nieuwe video verschenen van zo’n drie kwartier, waarin verschillende nieuwe elementen uit de game worden behandeld.

Zo wordt uitgebreid tentoongesteld hoe het maken van een grot in de game mogelijk is, maar het meest bijzondere zien we verderop in de video. Hier wordt namelijk geshowd hoe het zelfs mogelijk is om cut-scènes te maken en die te voorzien van audio.

Naar verwachting zal Dreams later dit jaar nog verschijnen en als we deze beelden zo bekijken, dan lijkt een beta ook niet uitgesloten! Wat wordt jouw eerste creatie in deze game?

Boxshot Dreams

Dreams

Releasedatum:
Niet beschikbaar
Genre:
Puzzel
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1. Anoniem -   
    86.87.177..xxx's avatar

    verhaal met marionetten die hun touwtjes gaan proberen door te knippen.

Media Molecule laat weten dat Dreams nog dit jaar een beta krijgt
Video toont hoe LittleBigPlanet perfect is nagemaakt in Dreams
Zo maak je jouw eigen platformer in Dreams
Beta van Dreams staat nog steeds gepland voor dit jaar