Harvest Moon: Light of Hope Special Edition en Season Pass aangekondigd

Op 29 mei komt Harvest Moon: Light of Hope uit voor onder andere de PlayStation 4 en Natsume Inc. zal twee edities van de game uitbrengen. Naast de gewone versie van de game, verschijnt er ook nog een Special Edition. Zie hierboven op de afbeelding wat er allemaal in deze editie zit.

Naast dat er een Special Edition is aangekondigd, heeft de uitgever ook nog een Season Pass onthuld. Met deze pas krijg je toegang tot vier uitbreidingen voor het spel. De Season Pass zal los te koop zijn, maar zit ook bij de Special Edition inbegrepen.

Verder werden er nog een aantal nieuwe gameplay features aangekondigd. Het meest opvallend is de coöp, een feature die nooit eerder in Harvest Moon games heeft gezeten. Als laatste wordt er nog een nieuw personage getoond in de trailer hieronder, genaamd Soleil. Dit figuur kan je helpen op je boerderij en je zal ook met hem of haar kunnen trouwen.

Boxshot Harvest Moon: Light of Hope

Harvest Moon: Light of Hope

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1. Anoniem -   
    84.241.203..xxx's avatar

    Super vett dat je gewoon een collectors box in de vorm van een barn krijgt!

  2.    237 XP
    Ryme_B's avatar

    Heb Harvest Moon altijd met liefde gespeeld maar deze stijl spreekt me niet erg aan. Had liever 3D gezien in plaats van 2.5D. Ben benieuwd naar de reviews

Nieuw deel Harvest Moon onderweg naar de PlayStation 4