Internet moet je niet altijd geloven. Iedereen kan er van alles op plaatsen. Veel valse informatie wordt geplaatst, puur om hits te krijgen. Zo wordt er op verschillende fora beweerd dat FIFA 11 deze week al in de winkels zal liggen.

Misschien zit daar wel een kern van waarheid in. Een website heeft onderzocht hoe dit precies zit. Het blijkt dat deze week de winkels hun exemplaren van FIFA 11 binnen zullen krijgen. Natuurlijk wacht een groot bedrijf als EA niet op de dag voor de releasedatum met het opsturen van hun kraker. Dat zou een valse voorsprong opleveren voor de winkels die hem eerder binnenkrijgen en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

De officiële datum is dus nog steeds gewoon 30 september, volgende week donderdag. Er zijn alleen altijd wel winkels die hem stiekem toch in de verkoop gooien voor de releasedatum. En dat is nou waar wij in Nederland op moeten hopen: dat een aantal winkels hier hem voor de releasedatum krijgt (dat zal wel goed zitten, FIFA wordt ontwikkeld in Engeland) en dat ze hem al gaan verkopen. Kijk dus goed uit naar de planken als je in een gameshop komt, wie weet staat FIFA 11 er al tussen.