FIFA 11 misschien voor volgende week donderdag te koop?

Internet moet je niet altijd geloven. Iedereen kan er van alles op plaatsen. Veel valse informatie wordt geplaatst, puur om hits te krijgen. Zo wordt er op verschillende fora beweerd dat FIFA 11 deze week al in de winkels zal liggen.

Misschien zit daar wel een kern van waarheid in. Een website heeft onderzocht hoe dit precies zit. Het blijkt dat deze week de winkels hun exemplaren van FIFA 11 binnen zullen krijgen. Natuurlijk wacht een groot bedrijf als EA niet op de dag voor de releasedatum met het opsturen van hun kraker. Dat zou een valse voorsprong opleveren voor de winkels die hem eerder binnenkrijgen en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

De officiële datum is dus nog steeds gewoon 30 september, volgende week donderdag. Er zijn alleen altijd wel winkels die hem stiekem toch in de verkoop gooien voor de releasedatum. En dat is nou waar wij in Nederland op moeten hopen: dat een aantal winkels hier hem voor de releasedatum krijgt (dat zal wel goed zitten, FIFA wordt ontwikkeld in Engeland) en dat ze hem al gaan verkopen. Kijk dus goed uit naar de planken als je in een gameshop komt, wie weet staat FIFA 11 er al tussen.

 1.    150 XP
  amstel's avatar

  nice, demo zag er goed uit dus dat word halen die hap

 2.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  zo zo maar ja ik ga in plaats fifa 11 kopen GT5 kopen

 3. crew Redacteur -    748 XP
  Larssonio's avatar

  Hebbe hebbe hebbe 😀 kan niet wachten

 4.    7 XP
  robhoeben's avatar

  Voor mij word het gewoon weer PES. Fifa heeft niet het juiste gevoel..

 5.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  @robhoeben:
  He he eindelijk iemand die ook pes gaat aanschaffen!

 6.    16 XP
  System_R's avatar

  Pffff ik heb de demo van Fifa en PES gedaan en ik moet zeggen dat PES gewoon 10x lekkerder weg speelt. Fifa staat echt stil met zn ontwikkeling sinds ’98 helaas. Want toen was t nog de beste, sinds dat jaar heb ik alleen nog maar PES kunnen kopen. Wat een verschil in quality.

 7.    645 XP
  Esromeron's avatar

  @System_R:

  En doe nu je pes bril eens af jongedame. Zoveel bullshit bij elkaar heb ik niet vaak gezien maar zal er toch eens op in gaan.

  1. Pes zou lekkerder wegspelen.
  Ik heb ook beide demo’s gedownload en met een objectieve blik moet ik toch echt concluderen dat pes gewoon onrealistisch, stroebel loopt. Het ziet er allemaal prima uit, maar daar blijft het ook bij.

  2. Fifa staat sinds 98 stil qua ontwikkeling.
  Pardon? Elke naab, schaap en aap weet en kan zien dat fifa het voetbal vanaf versie 2008 meer serieus is gaan nemen. Fifa 2009 ging daar in verder en fifa10 was echt creme de la creme. Geen wonder dat bij fifa10 en pes10 veel pessers zijn ‘overgestapt’ naar fifa. Fifa stond ooit te boek als een niet serieuze voetbalgame waar het 2 tikken een goal was en waarbij je met 1 truukje iedereen voorbij kwam..en dat was zeker nog ten tijde van fifa98 dus ik vraag me af hoe je het durft fifa98 te noemen als voorbeeld.

  Fifa11 gaat weer dieper in op de gameplay. Nog realistischer en mooier. Een verschil in quality? Neen, een verschil in voorkeur. Dat mag, gelukkig zijn we vrij in om dat te vinden, echter komt niet met bullshit aanzetten.

 8.    20 XP
  KillBoy-NL's avatar

  esromeron

  idd jij hebt hemelaal gelijk

 9.    1693 XP
  chronic010's avatar

  @Esromeron:

  WTF is stroebel? 😉 Ben zelf ook een PES fan, heb vroeger veel van m’n vrienden overtuigd van PES, maar moet toch concluderen dat er sinds afgelopen jaar weer wat zijn teruggegaan naar FIFA. Heb beide vorige PES-sen(?) gekocht voor de ps3, maar vond ze wel tegenvallen, vooral qua uiterlijk bleve ze zo erg achter. Heb wel goede hoop dat deze PES weer teruggaat naar z´n roots. Kan er niks aan doen, maar FIFA komt er gewoon niet meer in, ik vind het niet lekker spelen….

 10.    283 XP
  F1-BS-FR's avatar

  Dit bericht kan heel goed kloppen. Ik weet toevallig nog dat ik zowel Fifa 09 als Fifa 10 allebij 2 a 3 dagen eerder had gekocht dan de officiele release datum bij Free record shop.

  Maar een week eerder in de rekken? lijkt me wat ongeloofwaardig.

 11.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @System_R: stil in ontwikkeling? whahaha. Dat je PES beter vind oke valt mee te leven, maar dit is gewoon bull shit vriend

 12.    284 XP
  just1n's avatar

  @F1-BS-FR:
  Ik moest ook al gelijk denken aan de Free Record Shop, die doen dat best wel vaak 😀

 13.    12 XP
  Akshay_NL's avatar

  zoiezo PES