Crash video van F1 2010

Nog even bikkelen, dan kunnen we eindelijk weer een potje gaan racen. En wel in een nieuwe game van Codemasters, namelijk F1 2010. Het is al een tijd geleden dat we op de Playstation 3 een Codemasters racegame konden aanzetten, de laatste was Colin McRae DiRT 2. Zoals we wel weten was dat al een behoorlijke sensatie.

F1 2010 is veelbelovend, daarom is het maar goed dat hij op onder andere de Gamemania site voor aanstaande donderdag al gepland staat. Tot die tijd, rest er niets dan video’s en screenshots, omdat er helaas geen demo verscheen van F1 2010. Wel een nieuwe video, waarin maar liefst 50 crashes te zien zijn. Wel goed dat ze al die crashes en schade alvast laten zien, zodat wij dat dadelijk niet meer hoeven te testen. Hieronder de video.

 1.    7 XP
  Sipps's avatar

  Waren de Formula 1 Championship Edition physics van crashes niet beter dan dit? Het brokkelt mij allemaal een beetje raar af… Desalniettemin, ik heb ‘m deze week liggen!

 2.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  omg zal je in die F1 zitten 😛

 3.    584 XP
  tovenaar's avatar

  naar mijn mening zien die crashes er niet uit….. plus de muziek is ook al best k*t.

 4.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  Ziet er goed uit!

 5.    283 XP
  F1-BS-FR's avatar

  Ziet er voor een eerste F1-titel van Codemasters heel acceptabel uit. Maar ik wil gewoon lekker lange races doen, inhalen, strategie bepalen en interviewtjes doen etc. Dit is geen Burnout, maar Formule1; (de mooiste sport op aarde) 🙂

 6.    37 XP
  omgroachz's avatar

  Kan niet echt zeggen dat het echt realistisch eruit ziet.

 7.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @iedereen die zegt dat het er nep uitziet:
  Hoezo? Zo ziet een crash in de F1 eruit. Deze game heeft de meest realistische crashengine die ik tot nu toe heb gezien in een game.

 8.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  @Roytjuh: ben ik niet met je eens.
  sommige crashes zien er niet uit. als er een vol in de muur rijdt valt alles van de wagen af, en de body veranderd niet. en nergens iets wat ontploft of in de fik vliegt.

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  race gameplay video’s zijn geweldig, dit vind helaas een tegenvaller

 10.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @Wouter1980:
  Dat gebeurd in de praktijk ook niet. De F1 bestaat al 60 jaar, en elk jaar wordt het veiliger en veiliger. Die auto’s zijn erop aangepast dat er niks met de body gebeurd of ontploft, gewoon om de coureur (en het publiek) te beschermen.