In 2012 kwam Mark of the Ninja uit voor de Xbox 360 en PC en de game wist zeer goed te scoren bij de pers. Klei Entertainment heeft laten weten dat er nu een remaster van dit spel onderweg is en dat deze ook zal verschijnen voor de PlayStation 4. Wanneer dit zal gebeuren is nog niet bekend.

Mark of the Ninja ziet er uit als een vrij simpele platformer, maar dat is het zeker niet. Het spel laat je spelen zoals jij wil. Je kan dus alles wat je ziet in stukken hakken, maar het is ook mogelijk om je als een echte ninja te gedragen en ongezien overal langs te kruipen. De remaster bevat buiten de originele game ook de Ninja Special Edition Expansion, die een extra verhaal bevat, alsmede nieuwe items en een personage. Tevens ontgrendelt er een New Game Plus-optie als je de game uitspeelt, waarin je nieuwe challenges en beloningen krijgt. PlayStation 4 Pro-gebruiker kunnen Mark of the Ninja: Remastered in 4K spelen.

Er is ook een trailer van het spel vrijgegeven, alleen laat deze geen gameplay zien. Deze video kun je hieronder bekijken.