Dying Light is al meer dan drie jaar verkrijgbaar, maar nog steeds wordt het spel regelmatig voorzien van nieuwe content. Techland heeft wederom een update beschikbaar gesteld, die onder andere een nieuwe modus toevoegt: Prison Heist.

Prison Heist speelt zich af op Prison Island en het is de bedoeling om de gevangenis binnen te dringen en zoveel mogelijk loot te scoren voordat het alarm afgaat. Hoe sneller je dit doet, hoe groter je beloning. Deze modus is zowel alleen als met een vriend of vriendin te spelen. De ontwikkelaar laat in een video een kleine impressie van deze modus zien en dat is onder dit bericht te aanschouwen.

Buiten de nieuwe modus is in de game nu een Harran Egg Hunt gaande, speciaal omdat het bijna Pasen is. Hier moet je zoveel mogelijk eieren vinden om een speciaal outfit te ontgrendelen. Ook is er een zombie paashaas te vinden die je een kopje kleiner kan maken. Als laatste extra is Sgt. Deathrow aan het spel toegevoegd. Dit is een mutatie van een Demolisher en die is in Old Town te vinden. Versla je dit gedrocht, dan krijg je een flinke lading aan experience points.