Precies een maand geleden was er wat activiteit te zien op het Twitter-account van Spyro the Dragon. Uit het niets werd de gebruikersnaam van dit account namelijk aangepast naar Falcon McBob en het kanaal werd op privé gezet. Na wat onderzoek bleek dat dit account gekoppeld was aan een Activision e-mailadres.

Goed, dat was een maand terug, nu is er een nieuwe hint opgedoken. IGN heeft namelijk een mysterieus pakket ontvangen met daarin een behoorlijk groot ei. Op zich leuk gevonden, gezien het Pasen was de afgelopen dagen. Opvallend is echter het briefje dat erbij zat met daarop de tekst “Something’s about to hatch.”

Dat briefje is getekend door Falcon McBob, de mysterieuze naam die eerder al opdook via het Twitter-account van Spyro the Dragon. Het kan natuurlijk gaan om een goed uitgedachte 1 april grap, aan de andere kant is het allemaal wel erg toevallig, nietwaar? Zeker gezien er al geruime tijd geruchten zijn over een Spyro the Dragon remaster.

Het is afwachten totdat er meer hints opduiken wat meer zekerheid geeft of totdat er een officiële aankondiging gedaan wordt.