World of Tanks op de consoles krijgt een nieuwe update die een trilogie aan oorlogsverhalen naar de game brengt. Het breidt de Story modus uit met drie verschillende fronten en dus drie nieuwe hoofdstukken. Deze geheel nieuwe hoofdstukken kun je zowel alleen als in coöp spelen. De fronten die erbij komen zijn van de Amerikaanse, Sovjet en Duitse legers.

De War Stories wereld van de game bestaat al uit vijf andere avonturen en komt exclusief uit voor de console versie van World of Tanks. Iedere campagne is gratis beschikbaar en verkent een andere concept of setting, geheel variërend van fantasie, invasies tot alternatieve tijdlijnen van historische operaties.

Heb je World of Tanks nog niet? Dan kun je de game hier downloaden uit de PlayStation Store. Check hieronder tevens de trailer van de Spoils of War uitbreiding.

De single-player en co-op online missies dienen als een meeslepende en intuïtieve introductie voor het kloppend hart van World of Tanks: een opwindende massively-multiplayer online battle mode. Bij de eerste release in 2014 bestond de game uit 100 tanks van drie naties en slechts 12 beschikbare maps. In 2018 is de game uitgegroeid naar 660 tanks van negen verschillende naties, die het gevecht aangaan op meer dan 90 unieke maps. Tot op heden hebben meer dan 14 miljoen spelers de game gespeeld en meer dan 10 miljard granaten afgevuurd, meer dan 570 miljoen tanks vernietigd, en oorlog gevoerd in 34 miljoen epische gevechten.