Nieuwe game van Naughty Dog ondersteunt geen Move

De ontwikkelaar Naughty Dog kennen we ondertussen allemaal wel. Voor velen staat deze naam voor de Uncharted franchise die erg geliefd is onder de PS3-bezitters. Naughty Dog is op het moment al druk bezig met een nieuw project. Zelf hebben ze hier nog niks over losgelaten, maar de geruchten doen de ronde dat het zomaar om een Uncharted 3 zou kunnen gaan.

In een interview met het games blad GameInformer heeft co-president, Christophe Balastra, zijn zegje gedaan over de vraag of het nieuwe project van de ontwikkelaar de PlayStation Move zou ondersteunen. Hij kon meldde dat ze daarvoor te vergevorderd zijn met de ontwikkeling en ze dus geen ondersteuning voor het bewegingsapparaat meer gaan toevoegen. Evan Wells van Naughty Dog liet ook nog weten dat ze wel vinden dat de Move veel potentie heeft. Ze vinden echter dat een game die werkt met de Move als controller vanaf het begin hiervoor ontwikkeld moet worden. We zullen dus nog even moeten wachten voordat we kunnen zien wat de geniale breinen bij Naughty Dog zouden kunnen gaan doen met de PlayStation Move.

Maybe in the future. Right now, it’s kind of difficult because we’re so focused on the next thing. It would be too late for us to start thinking about that. Move certainly has potential.

But I think if we were going to tackle a game that supported Move, we would want to do it from the ground up. We’re too far along into what we’re working on next to really do it justice.

 1.    442 XP
  rwss's avatar

  Hoop dat het Uncharted 3 is, dit is wel een goede serie.

 2.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Alle deel zijn zo vet dat ik platunim hebt gehaald^^

 3.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Ik heb een gevoel dat het JAX is…

 4.    645 XP
  Esromeron's avatar

  Hebben ze Crash Bandicoot definitief de rug toegekeerd? Mis dat gekke beestje.

 5.    482 XP
  Flow's avatar

  @Esromeron: Ja ik mis die gekke Crash ook. Er is nooit gezegd door Naughty Dog dat ze de serie laten voor wat het is, dus het zou zomaar kunnen.

 6.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  @Esromeron: ik ook!

 7.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik ben uncharted nu wel zat deel 1 was leuk deel 2 leek te veel op 1 ik heb liever jack and daxter weer eens

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Dit zal Sony jammer vinden denk ik