Spyro zit nu ook in Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy


In 1998 verscheen Crash Bandicoot: Warped en met een speciale knoppen combinatie verkreeg je toegang tot een speelbare demo van Spyro the Dragon. Vorig jaar verscheen de Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy met daarin Crash Bandicoot: Warped. Logischerwijs probeerden spelers dezelfde code uit, maar toen zonder resultaat.

Dataminers hebben later echter wel een verwijzing naar Spyro the Dragon gevonden in de code, maar ook dat deed toen verder niets. Nu de Spyro Reignited Trilogy officieel is aangekondigd, is er opeens iets geactiveerd in de Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy.

Als je in het menu van Crash Bandicoot: Warped de volgende code intoetst; Omhoog, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, dan krijg je namelijk de aankondigingstrailer te zien die we gisteren plaatsten in het nieuwsbericht. Helaas geen speelbare demo van de remaster, maar desondanks een grappig detail. Nietwaar?

Boxshot Spyro Reignited Trilogy

Spyro Reignited Trilogy

Releasedatum:
21-09-2018
Genre:
Platformer
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1. Anoniem -   
  145.28.238..xxx's avatar

  nee niet echt liever een demo

 2.    2045 XP
  Mrduckie88's avatar

  Deze gaat er zeker komen!!

 3.    1409 XP
  stefan52a's avatar

  Gister geprobeerd, toen werkte het niet.

Spyro Reignited Trilogy nu officieel aangekondigd door Activision
Screenshots van Spyro Reignited Trilogy tonen een prachtige game
Amazon lekt boxart en releasedatum Spyro Reignited Trilogy